ännu ett tag sen

Blev ingen tid alls att blogga i helgen. var fullt upp helt enkelt. sen har bloggen verkat krångla lite måndag tisdag fast jag tror bara det är jag som haft det problemet.
Men I'm back now!

well, i fredags var det tänkt att jag och Linda skulle ut å dansa på kvällen men så blev det inte riktigt. Ralf undrade om vi skulle med på lite fest hos en polare till honom, så vi tänkte att det kunde vara kul att förfesta lite. Dock kom vi aldrig ner till stan. Det blev lite mycket dricka för lindas del så ni vet nog vad som hände. Dagens lunch stannade inte kvar i magen, och hon var helt väck så vi lade henne i ett rum för att vila. Innan allt detta hände hade vi kul. så jag tänkte lägga upp lite bilder från kvällen. Dock med respekt för linda så lägger jag inte upp de värsta bilderna jag tog på henne i mitt onyktra tillstånd :P












Well What can i say? Efter två feteglas med 50/50 blandad redbull/vodka ser man ut sådär :P







Om vi går över till lördagen så var det dags för bjuvsburnouten. Ralf var väl inte så sugen på att åka med eftersom premier leauge hade premiär men han hade faktiskt lovat mig att hänga med så det gjorde han. Hade inga batterier i kameran så det blev inga bilder att lägga upp. Tog dock några med pappas systemkamera som jag kan lägga upp en annan dag.
Det var som vanligt en hel del aktiviteter som raggarkamp och banka skiten ur en ford. Fast Ralf tyckte det var lite långdraget. Sen var det burnout dags, som är höjdpunkten på dagen. Efter att allt det var avklarat och prisutdelningen ägt rum var det dags för cruisingen in till stan. Som vanligt var det knökfullt med bilar överallt och polisen dirigerade trafiken i varje korsning. Sen blev det pizza, en sväng i stan till, sen åkte vi tillbaka till nyvång för att hämta bilen för att åka in till stan igen då vi skulle på en liten inflyttningsfest hos Busch. Där blev vi dock inte så långvariga för vi var så trötta och ville bara hem.

Söndagen blev mest en slappedag där man inte gjorde så mycket vilket var väldigt skönt. Blev bara att jag och Ralf åkte till nyvång för att hämta min bil, och åt lite mat. Sen var den dagen slut för vår del. 

Sen denna veckan har jag typ bara jobbat och tränat. Sen har jag inte gjort mycket mer.

Det får vara allt för ikväll, Ha en trevlig kväll kära läsare! 

Ny tv och tv-bänk

Innan jag fortsätter berätta om gårdagen så ville jag bara visa Den nya tv:n som står i mitt och Ralfs vardagsrum tillsammans med den nya tv-bänken :D




Tv:n är en 42" plasma tv från LG och Tv:bänken är från ikea.

Åter till gårdagen.
Efter tandläkarbesöket åkte jag hem till nyvång för att hämta Mattias och Johanna. Vi skulle ut till Familia för att se om de kunde fota oss där på Audio Video till våra tävlingskort till karaten. Men först ville Mattias ut till Rya konfektyr där han hade sin praktikplats i nian för att hälsa på. Jag har aldrig sett så mkt godis på ett och samma ställe!
När vi var där passade jag på att ta lite bilder från när de gör klubbor.


Trodde aldrig att det såg ut så här innan det blev klubbor:P


Här har de blandat karamelfärg i smeten


och så här gör de smeten vit.

Sen när vi skulle gå fick vi två stooora påsar med klubbor att ta med hem :D

Efter detta åkte vi till City gross och Familia. Handlade lite på City sen käka vi. När vi skulle till audio video så visade det sig att de inte tog några legitimationfoto i hyllinge. De gjorde det bara i stan. Så det var bara att masa sig in till stan, Fixa fotona och sedan stack vi till pick and pay för att fixa ett nytt glas till min framlampa.
Hittade BTW världens snyggaste klänning på Cassels på Familia och den SKA bli min när jag väl får min lön. Den var helt underbar! lila och supersöt :D

thats about my day igår, sorry för den korta beskrivningen men orkar inte riktigt skriva plus att jag ser film nu innan jag ska sova.

Hörs!


Tisdag

Dagen började med ett besök hos tandläkaren. De skulle laga ett hål i nedre vänster käke. Och den här gången skulle jag få bedövning. Brukar inte vara så förtjust i det här med att få sprutor inne i munnen men nu fick jag bedövningskräm där de skulle sticka mig så det kändes knappt. Dock var det fortfarande inte så mysigt att nån grävde där med sprutan. Och efter ett tag började jag tappa känseln i vänster sida av munnen samt halva tungan. Det känns som att man fått en fläskläpp bortsett från att det inte gör ont. Var duktigt rädd efteråt att jag skulle bita sönder min kind eftersom jag inte kände nåt men det klarade sig :) När tandläkaren börjat borra sa hon till mig att det var bara att lyfta vänster hand om jag ville ha mer bedövning. Fuck no tänkte jag, jag ville inte ha mer sprutor så jag lät dem köra och det var inte så farligt faktiskt. Det var bara att tänka happy thoughts ;D

Egentligen har jag inte tid att skriva mer om dagen nu :( Måste sova eftersom jag ska upp kl 05.15 i morgon bitti när jag ska till jobb. Men efter jag jobbat och tränat ska jag skriva in vad jag hittat på idag!

Kram på er alla!

Ralf goes handyman 2 !

Just nu håller Ralf på att mecka ihop vår nya tv möbel från ikea. Får se hur det går. Brukar ju alltid fattas nåt i lådan :P
Men det går säkert bra!



Han är egentligen inte så glad för att vara med på min blogg men det får han leva med ;)

Elin konstaterar!

Idag har jag konstaterat att man verkligen inte kan blåsa upp kinderna när man är bedövad i halva kinden!
 Det ser helt handikappat ut! Det är dessutom väldigt svårt att dricka! Det typ rinner överallt :P  

Elin konstaterar

Idag har jag konstaterat att det är dumt att måla i motvind.
Man får fullt med färg i hela ansiktet!

Jag är nog allt lite knäpp!

God kväll bloggen!

Nu i eftermiddags masade jag mig ut till nyvång och min kära familj. Min mamma satt på ovanvåningen med min bror och hans tjej och lade pussel medans pappa kollade på tv. Så jag satte mig ner en stund pch pusslade lite med dem. Inte det lättaste pusslet var det heller! Bara blommor och grejer så alla bitar såg likadana ut, så man hade lika gärna kunnat använda en hammare för att få fast dem för det hade säkert sett likadant ut när det var klart: P.
Mamma hade lagat Langos så jag kunde inte låta bli att norpa en, för de är så goda!

Så vid 7 tiden kände jag att det var dags att bege mig så åkte jag till citygross för att handla lite, och på motorvägen hem så sa det PANG! Jag blev helt plötsligt sugen på oliver. Hur knäppt är inte det? Bara helt plötsligt kände jag för att mumsa i mig oliver. Så när jag kom till stan igen blev det en snabb runda in på Hemköp för att kunna stilla mitt begär :P
Så nu sitter jag här med min olivburk och ett glas juice att mumsa på. Blir nog en film med ovanpå det :) Sen är det sängdags för min del eftersom jag ska upp fem i morgon bitti!

Puss på er!

Förresten om någon känner sig manad att ge mig lite tips om hur man arbetar i photshop elements är det uppskattat!

Vilka Fynd Man kan hitta hos mormor!

Hello Bloggen!

Tänkte göra en liten uppdatering från helgen som gått. Har haft ganska fullt upp så har inte hunnit blogga. I'm a busy woman ;) hihi.

Fredag:

Dagen börjae såklart med att jobba. Var en ganska lugn dag. Hängde med Patrik för att hämta ett rollermunkstycke eller nåt :P Sen käkade vi lunch på kinafloden. De har en SUPER GOD lunch buffé. Eftermiddagen blev ganska kort eftersom det började ösregna. Så vi åkte hem så vi var i nyvång vid 3 tiden. Efter ett mycket snabbt stopp hemma hos förälrarna bar det av hem till Ralf. Och eftersom jag sovit väldigt dåligt natten innan så somnade jag som en stock i vår sköna säng. När Ralf kom hem fick man ju inte höra ett " åh älskling är du trött?", utan jag fick höra nåt mer i denna stilen: " Äh lägg av" aktigt läte. Men han är ändå för söt min Ralf. Han hjälpte mig så jag fick beställt min nya telefon. Som förhoppningsvis dyker upp i nästa vecka :D
Vid 6 tiden åkte vi hem till hans mamma för att äta middag och fika lite. Hon hade lagat någon asiatisk gryta med ris som var så himla god! Sen fick vi en jättegod efterrätt också. Anneli var jättestolt över sig själv för att ha gjort så god mat! Vilket hon ska också:)
Jag fick en supersnygg kort trench från Soaked in Luxury utav Ina som hon köpt på sitt jobb.


Visst är den fin?!
 
Ina är så himla gullig! Och bra smak har hon också ;)
När vi var färdiga hos Ralfs mamma drog vi ner till stan där vi mötte upp Andreas, Erik och hans tjej Signe. Vi drog bort till hamnpaviljongen för att ta en öl ( eller ja, jag drack cider :P) Med tanke på att jag skulle upp tidigare nästa morgon så blev det ingen sen kväll. Vi tog en taxi till Mcd för att käka lite snabbt, efter det bar det av hem till sängen.

Lördag:

Man gick upp vid nio såg till att var hemma vid tio för att förbereda alla saker inför folket som skulle komma och tatuera sig kl 11. Började tatuera vid halv 12 var klar vid 15, åkte hem till min kära mormor för att fika. Hon blev så himla glad när jag och ralf kom och hälsade på hos henne och morfar! Hon hade t.o.m bakat bullar :D hon är bästast i världen på det! Fast min mormor är bästast i världen på ALLT!
Jag ville gå upp och titta i hennes garderob om hon hade lite skor som jag kunde få. (Hon har massor med fina skor som hon använde som ung, som knappt ser använda ut.)
Och som vanligt hittade man ju lite dojjor :D



Fina eller hur!?



Ett par röda pumps är aldrig fel :D



Inte ett par cerise heller ;)

Hittade även en riktigt snygg svart lackväska i mormors ena skoskåp. Aldrig använd och hon trodde aldrig att hon skulle använda den heller så jag fick den :D



I just love it! Thanks Granny!

När jag och Ralf kom hem från mormor så blev det helt plötsligt städning i hela lägenheten. Han började montera ner bordet som stod i vardagsrummet för att vi ska ställa en tv-möbel där istället.

Ralf goes Handy Man ;D

Jag fick för mig att jag skulle rensa i hans kyl eftersom där fanns grejer som var i kylen redan när jag kom in i hans liv. Och tur var väl det för där var grejer som gått ut 2005. Och den enda ursäkten man fick var att det varit Patrik och Edit(Ralf bror och hans fru) som haft det innan de flyttade. Men som tur var fick jag slängt allt gammalt :)

Söndag:

Tja dagen har inte kommit så långt. Jag har hunnit äta duscha och se en film. Sen får vi se vad som händer senare. Blir väl att försöka vila upp sig inför arbetsveckan. Kanske diska lite med =)

Ha en fin dag Kära läsare!

Chokladmunkar & Sofis mode

Nu har jag varit nere och handlat en liten snabbis på Hemköp! man hade ju inget att dricka här hemma ju. så fick handlat lite juice osv :) Mitt under all inhandling såg jag både till min glädje och fasa att de hade choklad munkar 5 för tio kronor och då kunde jag inte låta bli att köpa några (Fy på mig!) Så nu har jag ätit en av munkarna och de var SUUUUPER goda! Problemet är att så fort man släpper något i matväg med blicken är Niña snabb som blixten och ska fram och mumsa på sånt som inte är hennes! Säkert Ralf som lärt henne alla hyss hn har för sig ;D

Niña ska förresten till vetrinären i morgon, och jag hoppas verkligen att det går bra! kanske de kan göra något åt hennes tjuvätande på mina godsaker ;D hihi :)

Nä nu ska jag luta mig tillbaka i sängen och läsa Sofis mode och ha det skönt!


Puss och Kram!

Antagning på Högskolan

Hej bloggen!

Igår fick jag mitt andra antagningsbesked som man får efter första gallringen. Jag var fortfarande reserv på sjukgymnast linjen, men jag hade gått från att ha varit 500 reserv till 200 reserv :P bättre än jag förväntat mig. Men jag blev antagen till arbetsterapeut linjen men jag vet inte om jag vill gå den utbildningen. Det känns inte riktigt som det jag skulle vilja inrikta mig på om jag ska läsa vidare. Jag skulle ju helst vilja läsa till antingen sjukgymnast eller till naprapat. Just nu funderar jag på att vänta till nästa år med att söka in om jag vill plugga, plus att jag ska göra högskoleprovet en gång till tänkte jag. Resultatet kan ju inte bli sämre än mitt första iaf :P haha

Har Äntligen bestämt mig för vilken telefon jag ska köpa! ska bli e840. Den rosa :D kommer troligtvis beställa den på fredag skulle jag tro!. Behövs ett uppbyte, tro mig! Så det ska bli skönt!

Denna veckan har varit ganska påfrestande. Inte fysiskt. Men jag och ralf har under dessa tre dagar inte sagt mycket mer är tio meningar till varandra. Nej vi är inte ovänner. Men det blir så när jag går upp fem på morgonen och han inte börjar jobba förrän klockan 14. Sen sover jag vid tio, och då slutar han jobba. Så det enda vi setts är när jag går på jobb och när han komme hem från jobb. Tur att det bara är idag också. Blir ju knäpp snart :P

Håller förresten på att ladda ner photoshop elements. Ska se om det är svårt att fatta sig på. Någon som kan det programmet?

aja ha en trevlig kväll allihopa!


Översvämmat badkar & Jenna jameson

Hej kära läsare!

Igår när jag och Ralf kom hem från Nyvång tänkte jag att jag skulle tappa upp ett bad att lägga mig i. Så jag gjorde precis som jag brukar göra, satte igång vattnet, hällde i skummet i vanlig ordning. Därefter satte jag mig vid datorn igen för att fortsätta få spel på Photoshop ( Hjälp uppskattas!). när jag tänkte att det var dags att se hur mkt vatten där kommit höll jag på att trilla baklänges i dörren vid badrummet. Hela golvet var fullt med skum! Jag sa till Ralf att han inte fick gå in på badrummet, men till slut kikade han in där och bara skakade på huvudet.


Så såg det ut efter att jag försökt få bort en massa skum!

Tack och lov så fick jag badat till slut :)


Idah har det varit riktigt pissigt väder. Då är det inte lätt att arbeta som målare. Eftersom allt är blött går det inte att måla på de ytor som ska målas. Så jag har fått tillbringa hela dagen i bilen då jag har läst ut förmodligen den Bästa bok jag någonsin läst! Tro det eller ej men jag har läst Jenna Jamesons bok: Att älska som en porrstjärna.Någon mer som läst den?
 Man tror inte att en porrskådis som Jenna Jameson kan ha något bakom pannbenet, men där blev jag glatt överraskad!Hon visar sig vara en väldigt intelligent kvinna, som lämnat ut sig sjölv helt genom denna bok.
 Boken är en självbiografi om hur hennes liv såg ut från hennes ungdoms dagar till vuxenlivet. Hon berättar ALLT hon varit med om i sina år. Både glada positiva saker, men även mer tragiska som övergrepp och drogmissbruk. Hon berättar om alla hennes älskare både manliga och kvinnliga, hur hon blev av med sin oskuld osv. Man blir helt chockad när man läser denna bok, att någon har varit med om så mycket men ändå tagit sig ur allt för att bygga upp ett bättre liv.  Jag förstår inte hur hon orkat med det! Jag har varit helt beroende av denna bok, när man väl öppnat den kan man verkligen inte sluta läsa den! Jag rekomenderar alla att läsa den, både tjejer och killar, för vi båda har mycket att lära av den! Den kan se skrämmande tjock ut men den går fort att läsa, plus att där är massa bilder på henne i hela boken!




Oh well nu tänkte jag sitta oh försöka få rätt på det nedrans photoshop. Tror inte jag lyckas dock.

Ha en underbar kväll allihopa!

7 månader

Hejsan svejsan allihopa!

idag är det så att jag och lilla Ralf varit tillsammans i hela 7 månader, och som vanligt när det är något som skall mer eller mindre firas så som månadsdagar eller födelsedagar så är alltid någon av oss upptagna med jobb och diverse (Typiskt). Så idag var det Ralfs tur att jobba och inte kunna vara med mig. Men det blir säkert mys ändå när han kommer hem! :D
På tal om Ralf så var han inte alls glad på Niña i morse. Jag har kommit på att ha katt är mer eller mindre som att ha ett barn. Skillnaden är att när barn vaknar mitt i natten skriker de oftast. Det gör inte vår katt, hon vaknar och sedan börjar hon leka med allt som kommer i hennes väg, sladdar till datorerna, pennor på golvet och Ralfs Bandyboll som blivit väldigt populär ;) Så Ralf var ganska ilsken på henne i morse och sa att vi från och med nu skulle ha sovrumsdörren stängd när vi ska sova.

Idag har jag spenderat mest hela dagen i nyvång med kisen. Hon och jag har varit ute på äventyr i trädgården och dylikt. Dock är hon fortfarande inte så förtjust i att gå i koppel. Men hon får vänja sig helt enkelt!
















Världens sötaste lilla skitkatt ;)


Har börjat gå i tankar om att köpa ny mobil. Den jag har nu är över tre år och knapparna har börjat hänga sig. Jag har lyckats ta mig ner till att ha två stycken att välja på men vet inte riktigt vilken jag ska ta.
Vad tycker ni?:
     
                 
                     




Himla jobbigt med beslutsångest!!!


Ha en trevlig kväll allihopa!!!


RSS 2.0