Jobb Jobb Jobb

Igår började livets allvar på riktigt för mig. Efter mycket om och men var det dags för mig att börja jobba, som förra året är jag med patrik på utejobben. Denna gång är är vi på ett ställe i Oljehamnen i Malmö där vi ska måla lite rör å grejer. Man kan ju lugnt säga att folk blir nästan chockade när de ser en tjej komma fullt arbetsklädd, med snickarbyxor, arbetsskor och en arbetströja. Men oftast blir de positivt överasskade eftersom de tycker det är kul med tjejer i denna branch som också är ganska mansdominerad. Jag jobbar då tillsammans med Patrik och två killar till, Chefens son Daniel och en som heter Robert. Det mesta med arbetet är väldigt positivt, förutom att vartenda led i min kropp värker efter att man fått både krypa och vrida kroppen åt alla möjliga håll för att kunna se och komma åt överallt med färgen. Men det är inte det värsta! Vi är tvungna att ha på oss långärmat och långa byxor. I 30 graders värme, man håller ju för fan på att dö i värmeslag när man står på taket och målar, inte alls trevligt. Hoppas verkligen att det blir svalare snart för annars kommer jag flippa ut totalt.

Nu känns det som att jag kommit till ett mindre, eller ja, det är ett ganska stort vägskäl i mitt liv. Antingen playar jag det safe och fortsätter måla på Alucrom tills min kropp är helt paj, pluggar vidare till något om jag skulle hitta något som intresserar mig och som jag kan komma in på, eller så chansar jag lite och fortsätter tatuera tills mina händer gör så ont att jag inte kan hålla i en maskin längre. Folk tror att det är så himla lätt att välja ett yrke att arbeta med, sen tror de att man kommer vilja hålla på med det hela livet. Riktigt så funkar det inte. Det jag vill göra idag kanske jag inte vill göra om 5 år. så det är inte lätt att välja bara sådär. Får se vad som händer, behöver väl lite tid att bestämma mig bara.

aja det får vara allt för kvällen pallar inte skriva mer nu. Ska upp tidigt i morgon.

Ciao

Ett tag sen

Måste ju be så hemskt mkt om ursäkta för mitt lilla uppehåll här i bloggen, var mycket som hände under helgen och hade tid att sitta vid datorn att blogga dessvidare.

Verkar som att katten får stanna med :D och hos har blivit döpt. Hon heter Niña som betyder liten flicka på spanska enligt Ralf. Nu känner hon sig mer hemma och busar runt en massa hela tiden. Lite för mycket kan jag tycka ibland :P förhoppningsvis blir hon lite lugnare med åldern.

Tänkte kort dra vad jag gjort denna helgen som gått så jag håller er uppdaterade!

Torsdag:

Träffade jag sabina eftersom vi skulle gå på hbg-festivalen tillsammans. först åkte vi ut till Nyvång, för att senare åka vidare till åstorp för att leta kattbur, fråga lite om avmaskning med mera. Sen skulle hon hämta lite kläder hemma i kärreberga, dock hittade hon inga kläder för hennes mamma städat bort allt eller nåt ( Sabina inte så värst glad ). Egentligen hade vi tänkt äta nudlar när vi kom hem till mig igen men då hade de grillat där hemma, even better! Så vi slapp äta nudlar och åt riktig mat istället!
Därefter bar det av in mot stan för att först göra vid oss hemma hos Ralf. Sen Drog vi ner på stan, åt langos, kollade runt Och hade allmänt trevligt :) Kvällen Slutade med ömma fötter som fick gå utan skor när jag mött upp ralf och skulle gå hem ;D

Fredag:
 
Umgicks jag med Sabina igen, Kul när man inte träffats på länge :) Vi åt nudlarna vi egentligen skulle ätit dagen innan.När vi var mätta i magen bar det iväg till stan igen. Och snacka om vilken hetta det varit i skåne denna helg, man kan knappt andas! Så det blev en del Slush puppies, They are the SHIET! Gott och svalkande när det är som varmast!
När Ralf kom från jobb gick vi och såg Volbeat på tumstocksscenen. De var mycket bra! Då började jag få mindre känningar i ryggen efter att ha gått och stått upp länge ( inte kul! ). Efter showen gick vi hem för att sova.

Lördag:

Dagen började med att ta sig ut till Nyvång för att Gadda Ralfs gamla styvfar Micke. Denna gång skulle han ha en pinupa på låret samt ett brev som Ina skrev till honom när hon var liten. Jag var dock lite Relationship wrecker när det gällde pinupan. Det var inte alls populärt hos Mickes dam att han tatuerat in en naken dam på kroppen. Hoppas att allt löste sig me9till sist! På kvällen Åkte jag och Ralf ner till stan för att käka lite, Enligt honom går festivalen ut på att äta:P Det började med att vi åt thai mat, sedan gick vi en sväng, han köpte kalsonger i microfibrer,sen delade vi på en langos, sen gick vi hem en sväng för min rygg höll på att ta kål på mig. Efter vilan åkte vi ner igen, då åt vi majskolv. Jag lyckades få Ralf att åka pariserhjulet med mig, fast han egentligen inte ville, är han sötast eller vad?! Dock var jag inte lika glad innan vi skulle åka den, för när jag bad honom lät det mest som " jag får väl offra mig då" Då kände jag mest att då kan jag skita i det, ville inte åka med honom alls i pariserhjulet. Sen visade det sig att han var rädd för pariserhjulet så det var väl därför.
Sist på kvällen gick vi och såg bob hund, riktigt häftiga live var de! dock ingen musik jag gillar, men de var underhållande. Vi kunde tyvärr inte se hela showen för min rygg var så sönder att jag knappt kunde stå upp, mina ögon var tårfyllda av smärtan, Jag stod där egentligen bra mycket mer än vad jag egentligen pallade. Allt för att Ralf skulle få se så mycket av bob hund som möjligt. när vi gick där ifrån avslutade vi vår Festival med att äta en våffla. Min med grädde och chocklad, och Ralf med jordgubbssylt och grädde. Sen var det bara att masa sig på en knökfull buss hem vilket INTE var så himla roligt. Men det var skönt att komma hem sen!


Det får vara allt för ikväll kära blogg, vi hörs i morgon!

Kram

sol!

ÄNTLIGEN säger jag bara!!! när man vaknade i morse så sken solen utanför fönstret. Gissa om jag blev glad :D Och när man vände sig om låg ninja där och sov, hon sov hela natten i vår säng. Supermysigt! Sen var det raka vägen upp och börja busa:) Den rosa leksaken hon fick av min lillebror var verkligen en höjdare. Den tycker hon verkligen om.

Så nu ska jag hem till Nyvång, ringa en vetrinär för att kolla med avmaskning osv, sen har jag lite annat att pula med. Sen ikväll är det Hbg festivalen för min del:D Ska bli superskoj! Jag och Sabina ska traska där en runda och se vad för skoj som finns.

Men först ska jag ta en vända med dammsugaren och så.

Caio!

Kattunge

Idag när jag kom hem till Nyvång så hade pappa hittat en herrelös kattunge. Så det första jag såg när jag kom innanför dörren var pappa som låg på alla fyra i köket och gav katten mat. Jag Blev så klart helt kär när jag såg den lilla parveln! Den var inte rädd för fem öre heller, är väldigt tam. så när jag satte mig vid datorn plockade jag upp den i knäet för att klappa den och det dröjde inte länge innan den somnade. Sen fick jag släppa ner den på golvet när vi skulle äta, men då kom den pipande ut i köket och försökte hoppa upp på bordet. Då fick jag sätta ner den på golvet igen, men då börja den pipa. Snäll som jag är satte jag den i knäet, och vips så blev den tyst och somnade. Känns som att den varit på vift rätt länge för den sover mest hela tiden tycker jag :P

Jag får kalla katten för "Den" tills vidare för jag inte har kommit på något namn än. Någon som har ett förslag?

Det tråkiga är att Ralf inte vet om han vill ha katt igen. För han har fått lämna bort sina andra på grund av flytt och diverse. Men jag har inte hjärta att släppa ut den i det fria och riskera att den blir överkörd! Så ska ta hand om den tills vidare. Så jag och mamma åkte och handlade in det allra viktigaste till den (mat,låda,kattsand).



Är den inte söt!? Hjälp med namn uppskattas!


Ha det fint så länge kära läsare!

Onsdag

God eftermiddag bloggen!

Dagen har som vanligt börjat med att släppa Ralf på Stationen, sedan åkte jag hem för att äta lite frukost. Nu är det tänkt att träffa Linda en ltien sväng nere i stan, sedan tänkte jag åka hem till lilla nyvång till familjen min =) Sen ikväll är det ju träning som vanligt.

i antingen morgon eller på fredag är det äntligen dags för mig att börja jobba! kan knappt vänta! man behöver ju sina pengar :P De är väl behövda!!!

Berättar mer om min dag i kväll eller i eftermidag :)


kraam


choklad och my little pony

God kväll allihopa! nu ligger jag i sängen med min ask choklad som sötnöt gav mig igår oh kollar på my little pony på youtube, mest för nostalgins skull. hittat massor med avsnitt jag aldrig såg som barn :D Sen blir det till att åka och hämta Ralf som vanligt på stationen när han kommer från jobb. Stackarn ska jobba sent heeeela veckan =/ tur att han har mig som kommer och hämtar honom ;D
Vad jag ska göra i morgon vet jag inte än. Kanske träffa Linda, inte bestämt än. sen är det ju träning förstås =) Då ska jag gratulera min tränare som graderade sig till 6 dan på lägret i england! Utan honom hade man inte varit något inom den traditionella karatedelen!

Ha det underbart allihopa!

Sjösjuk

Har precis lämnat Ralf i danmark när han skulle på jobb. Vi skulle egentligen fika innan han åkte över, men eftersom att alla trafikanter i hbg är dumma i huvudet och inte kan köra bil blev allt försenat. Så då skulle jag åka med över och äta pölse med honom istället. Först skulle vi ta scandlines, men eftersom där fanns typ en miljon människor som skulle på fick det bli ace link istället. Där kom vi inte med första båten utan fick vänta på nästa (frustration!)
Att åka båt är inte precis min favvosysselsättning, eftersom jag blir sjösjuk av minsta lilla -.- 
Båten hann knappt lämna hamnen innan man både tjyvens.. jag menar jag blir till och med åksjuk när jag åker med de stooooora båtarna till tyskland som knappt gungar nåt alls...

Nu är det tänkt att jag ska tatuera pappa så får skriva mer om det sen.

Ralf är sötast i världen

Nu har jag precis hämtat ralf från knutpunkten när han kom med båten. När vi kom hem så fick jag denna ask med choklad för han trodde att jag varit arg på honom.



Hur kan man vara arg på sin pojkvän när man får en så fin ask choklad?
Du är underbarast! älskar dig <3


aja folket nu ska jag sova. I morgon ska jag till arbetsförmedlingen, se om jag får tag i ett jobb till vintern.

Kram till er alla

dagens fynd

Idag var jag på väla tillsammans med Sabina och hennes pojkvän william. Egentligen skulle inte jag handla något, men det sket sig ganska ordentligt. Inte så konstigt med alla reor affärerna hade.

Detta hängde med mig hem:


-grå kjol från Gina tricot
-vit polo från Tippy
-Vita högklackade skor från Din sko

Fortsättning från förra inlägget

Så då tänkte jag fortsätta med att skriva om hur min helg har varit upp i skövde!

Söndag:
Vi vaknade rätt tidigt på söndagen med, eller jag iaf, ralf var som vanligt morgontrött. Men jag kunde inte sova när jag hörde skrattet från en lekande ida i vardagsrummet. så jag gick upp och lekte med henne och kollade lite på tv. därefter blev det frukost. Sedan var det lekdags med ida igen :D Det är så himla mysigt med barn så det finns inte! älskar att leka med dem ! Ida gick och sov middag vid 11 halv 12 så då passade vi på att se på film. Vi kollade på Blades of glory, som var en riktigt rolig film! Rekomenderas starkt!
Vid halv två var det dags för lunch då vi åt upp det sista som var kvar av potatissalladen från kvällen innan tillsammans med lite stekt kyckling.
När lunchen var avklarad gick Ralf och Christer ut i ladan för att bygga ett jakttorn, då hamnade man på soffan igen me khookee och ida. Man var helt slut efter gårdagen plus att det var en regnig och tråkig dag där man verkligen inte vaknade till ordentligt. Så när vädret blev bättre så gick vi ned till ladan för att se hur det gick. Därefter gick jag upp till ett stengärde där det fanns massor med hallon att plocka. De är lätt godast när man precis har plockat dem!








Som ni säkert vet är det inte lätt att fota sig tillsammans med barn för de rör sig hela tiden, och ska hela tiden hitta på nya saker. Hade inte ida sprungit iväg hade jag försökt ta en till bild där för jag tyckte ljuset blev lite häftigt=)

På kvällen runt 6 tiden var det dags för mat igen, fast nu beställde vi pizza istället. Och jag måste säga att de har verkligen goda pizzor där uppe! jag åt en fläskfilepizza och ralf åt en tacopizza som också smakade bra=)
Mätta och belåtna satte vi oss i vardagsrummet och kollade på miami ink (inspiration!) som alltid är lika bra! vid åtta tiden var det dags för oss att bege oss mot skåne igen, så vi tackade Christer och Khookee för att vi fick vara där denna helg, och började sedan rulla söderut.
På vägen hem såg vi en hel regnbåge, det är andra gången i mitt liv som jag ser en sån!






På vissa ställen kunde man tillochmed se två regnbågar!!!


Syns inte jättebra men nästan 3 centimeter ovanför regnbågen är den andra.

Jag och Ralf var hemma vid 11 tiden och det var mer eller mindre bums i säng för vi var så trötta :P

Det får avsluta min skövderesa. Hoppas vi åker upp dit snart igen!

God morgon bloggen!

Då har jag precis kommit hem igen efter att ha varit och lämnat Ralf på knutan. Han vr lagom glad när han var tvungen att sticka till jobb en timme tidigare än vanligt på grund av vägarbete på vägen till jobb. Sen är han ju inte hemma förrän halv ett inatt igen :( , men eftersom han har världens bästa flickvän är det väl klart att man hämtar honom så han slipper gå hem ensam i mörkret ;D

Men tänkte sammanfatta helgen lite och lägga upp lite bilder jag tagit. blev dock inte så många eftersom jag glömde ta med mig kameran när vi var på vift. så blev mest på lilla söta ida :)

Fredag:
Vi lämnade helsingborg runt 16 tiden, och resan skulle ta ungefär 3 timmar.

Älsklingen!


jag allmänt nöjd med min sudokubok <3


Vi anlände mer eller mindre prick klockan 7 på kvällen in the middle of no were,  är vi blev välkomnade av en stor schnauser som heter pepsi.
De bor i ett litet mysigt hus på landet i en by som hette stenstorp. När vi kom skulle de precis natta lilla ida som snart ska fylla 2 år=), så ralf visade mig runt i huset och senare visade christer oss runt på gården. helt klart ett jättefint ställe att bo på! Efter husesynen gick vi in och christers Fru khookee skulle börja laga mat, vi var ju ganska hungriga efter vår lilla resa. Det första khookee säger är " ralf hacka grönsaker!" och bara jag wow!, de ger han order, detta kommer bli min bästa helg någonsin tänkte jag. Ralf vågade inget annat än att göra som hon sa. även om hon inte är så stor så sa ralf att det är henne man ska vara rädd för :P
Till mat fick vi tacos, vilket smakade jättebra, hon gjorde dessutom sin egna salsa :D vi njöt massor! Efter maten satt vi bara och prata och lärde känna varandra lite. De var hur gulliga och trevliga som helst! Vi var ganska trötta så vi gick in och lade oss ganska tidigt på kvällen med pepsi i hasorna. Hon skulle ju så klart sova inne hos oss :D hon hoppade upp i sängen och envisades om att ligga mellan mig och ralf :P. Det var ju ingen liten hund så det var ju svårt att undgå när hon lade sig rätt över en när man sov :P


Lördag:

Hunden väckte oss ganska tidigt på morgonen, så jag gick upp före ralf för han var jättetrött. Då passade jag på att ta denna fina bilden på honom :


Tyckte de var så himla söta där de låg tillsammans :D
jag gick ut till stora rummet där khookee och ida lekte. Ida var rätt blyg i början men sen släppte hon loss lite så man kunde leka med henne! Senare på förmiddagen åkte jag och ralf för att träffa hans mormor och hennes gubbe sten.Jösses vilken trevlig tant hon var! hur gullig som helst. Ett plus i kanten är att hon gör supergod rabarbkaka :D . tyvärr så glömde jag kameran, annars hade jag fotat massor för de bodde jättefint. Dok var det ännu mer in the middle of f-ing no where. Därefter åkte vi tillbaka till christer och khookee för att fika ännu mer. kändes som att vi inte gjorde något annat den dagen :P

Lilla ida med Ralfs mormor.



Hon är typ sötast i världen :D på kvällen blev det massor med gäster med god mat och allmänt trevligt. Eftersom vi varit ute och flängt hela dagen var vi lagom trötta vid 11 :P och då började även folket gå hem. Kan inte förstå vilken trevlig släkt Ralf har, alla är hur underbara som helst!!


tänkte ta oh skriva resten sen eftersom jag ska iväg till väla med sabina. men berättar mer sen :D

kram så länge!

hemma igen!

Hej bloggen!

Nu är jag precis hemkommen från skövde där jag tillbringat min helg! Det har varit mycket trevligt där uppe, och har träffat de flesta av Ralfs släktingar där uppe. Tänkte bara titta in lite snabbt nu innan jag skulle sova, berättar med om helgen i morgon och drar upp lite bilder med!

Puss och kram på er!!

nu drar jag

Jaha gott folk nu lämnar jag skåne för att åka upp till skövde. kommer inte bli något bloggande för jag inte vet om där finns någon dator tillgänglig. men jag hoppas att alla får en trevlig helg och hittar på massa kul saker!

kram till er alla!  <3

snart kommer binbin:D

Nu sitter sabina på bussen på väg hit :D ska bli kul att ses :D

I om att jag och ralf ska bort nu i helgen har jag varit duktig och diskat undan allt i köket + att jag har bäddat rent i sängen! hoppas han blir glad.

I brist på annat att göra så fick jag för mig att sätta på lösnaglar vilket alltid är trevligt!



och så här blev de :d



Har packat ihop alla saker som ska med i väskan upp till skövde med.
-min blåa seglarklänning  -svarta leggins  -vit vanlig tröja  -svart midjehög kjol  -grå t-shirt  -unerkläder  -min stora necessär



kraam


Good night people

Jaha då var det dags att gå och lägga sig då. har precis tvättat av sminket och borstat tänderna. ska bli så skönt att få sola i morgon så man slipper använda all foundation och brunkräm för att inte se ut som ett vandrande lik. Man blir ju nästan rädd när man ser sig själv i spegeln efter att sminket kommit av :S

Grillningen hos älsks pappa var trevlig, och maten var supergod som vanligt! Avgudar Cattis matlagning helt enkelt. Hon hade gjort hemmalagade cevap cici och tillagat potatisen i ugnen med massor med kryddor och en god sallad till! Mums säger jag bara!

I morgon blir det att stiga upp tidigt för att småbörja packa, diska och sedan möta upp med Sabina för att först sola och sedan dra hem till Ralfs lägenhet och se film och prata massa skit :D *längtar!*

Hoppas alla har haft en trevlig dag och att ni sover riktigt gott!

Kramar
 

all alone

Jaha, blev inte att man träffade binbin idag. Det blev lite trångt med tid eftersom hon vaknade så sent och att jag precis fick reda på att jag och ralf ska till hans pappa och grilla ikväll. Så vi bestämde oss för att ses i morgon i stället =) Då ska vi sola, kolla film och äta massa popcorn innan jag och Ralf åker till skövde=)

Så nu sitter man här helt ensam i ett superstädat sovrum utan något vettigt att göra. Blir väl att man ser en film och har lite mys för mig själv =) Saknar Ralf en massa med. Ibland önskar jag att vi var mer jämngamla så han också hade lov tillsammans med mig. Just nu känns det som att vi aldrig träffas, trots att vi more or less bor tillsammans. så det ska blir skönt att kunna spendera hela helgen med honom uppe i skövde. Men tror allt att det blir lättare så fort jag börjar jobba så jag är sysselsatt med något under dagarna så jag slipper gå hemma och sakna honom.
Hoppas verkligen han vet hur mycket han betyder för mig =) Han är mitt allt helt enkelt!

Tjingeling skriver mer ikväll innan jag går och lägger mig =)


vart är solen?!

Ännu en morgon vaknar man upp och tittar ut genom fönstret och det är mulet. Var jutton har solen tagit vägen? Jag känner ju mig lika blek som jag var i vintras. I need the sun. allt blir så himla deppigt när det är mulet. finns ju inte så mkt att göra. Visst kan man gå och shoppa men den ekonomin har man ju inte riktigt just nu. Börjar ju inte jobba än på ett tag, de ska ju bli färdiga i halmstad först innan jag kan hänga med dem ner till Malmö och måla det som nu ska målas där nere.

Ringde Sabina för en liten stund sedan för det är tänkt att vi ska ses idag. Tror ni hon var vaken? Nä det var hon inte:P klockan tolv på dagen och allt :P Fy skäms ;D  Vi får väl se vad vi ska hitta på för skoj idag, brukar alltid blå något knasigt :D

I morgon ska jag och Ralf åka upp till hans mormor och några andra släktingar och hälsa på. Det ska bli ganska spännande att få träffa dem för första gången. De träffas nog inte så ofta för de bor ända uppe i skövde. Så det första vi gör i morgon efter att ralf kommit hem från jobb är att åka direkt till skövde för att spendera helgen=) 


                                                                   


Vi hörs senare efter att jag och sabina gjort stan osäker ;)

kraaaam

Fresh and clean

Då var man nydushad och fräsch igen efter ett litet karatepass. Som, som vanligt aldrig går riktigt som jag vill. Jag har så mycket vilja men det verkar aldrig någonsin gå som jag vill... då känner jag bara hur alla tankar kommer som bryter ner mig totalt, varje gång blir det så nästan. Hatar det. Orkar helt enkelt inte ha det så. jag försöker ändra min tankegång men det är inte så enkelt som vissa vill få det till. Jag är en människa med mycket tankar, och när en negativ tanke kommer leder den till en ny och den till en annan osv, en ond cirkel har startat och vägrar sluta. Att det ska vara så svårt att bara kunna tänka de enkla sakerna " jag vill, jag kan, jag ska". Något som måste jobbas på.

Hoppas på en bättre morgondag. Då ska jag träffa pärlan Sabina :D Var en hel evighet sen vi sågs.

Sov gott allihopa så hörs vi i morgon!  <3


Mitt hår och mina fynd

Som utlovat ska jag lägga upp en före och en efter bild på mitt hår som jag färgade igår. Nu när äntligen min ångest har lagt sig känns det ganska bra. Men min mamma lät inte lika glad när jag hörde henne i bakgrunden i telefonen när hon såg min visningsbild på msn. men men, det är mitt hår, inte hennes.

    



Igår var jag i Åstorp med mamma och handla lite. Vi var inne på den nya affären som heter Mixhouse. De säljer rätt hyffsade kläder jättebilligt. Jag köpte 3 behåar för det ofantligt dyra priset 25 kronos styck, och en blårandig klänning ala seglarstyle för 39 kronor. Helt sanslöst billigt :D

  

God morgon folket!

Då var det ännu en ny dag i mitt och, ja alla andras liv. 
När jag steg upp iag och kollade mig själv i spegeln blev det en smärre chock för min del. Jag färgade som sagt mitt hår igår och är fortfarande osäker på om jag skulle gjort det eller inte, för saknar min vanliga färg ganska mkt... Men det är nog som Ralf sade, att man vänjer sig. 
Om ni undrar vilken färg det blev ska jag lägga upp en bild lite senare på före och efterresultat när jag vaknat till och fått på mig lite mascara så jag ser ut som en människa igen :P haha.  Kommer även lägga upp bilder på mina små klädfynd jag gjorde igår :D (jättemega lycklig!). 
Men så länge får jag önska er alla en trevlig morgon.

Tjingeling 


Ny här =)

Jaha då har även lilla jag gått och skaffat mig en blogg. Mest för att dela med mig av mina tankar och funderingar kring livet och vad som händer i mitt liv just nu.
Men eftersom jag är ny här så tänkte jag istället be om lite hjälp med småsaker innan jag kommer igång med "allvaret".
Så först tänkte jag fråga hur sjutton man får sin profilbild och text att synas på bloggens startsida?!

Kramar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0