Sm sänds på webb-tv!

jaha då var det strax dags för mig att dra mot stockholm! En lång och ganska tråkig resa upp men det gör inget!
Fick höra när jag kom hem att Sm ska sändas på webb-tv så om ni vill kika in och så, så kan ni göra det på denna adressen : http://www.bowlstream.tv/ShowMedia.aspx?id=b059e188-47cb-4067-bebe-31b5e8a54a30
På sidan står det hur man gör för att se matcherna i datorn. Så hoppas ni reder ut det :)

Mina matcher kommer att gå på söndagen och jag är senior i viktklassen +68 kilo! Med tanke på hur lång jag är så är det väl inget konstigt med det :) 

Oh well, nu är det dags att dra! 
Wish me luck people! 

ikväll drar jag!

Då är man uppe med tuppen som vanligt... liite drygt att behöva gå upp så här tidigt varje morgon, men det gör egentligen ingenting. För det är ju najs med pengar!

Efter jobb och så ikväl är det dags att dra till stockholm. Karate-SM anordnas där i år. Är lite nervös eftersom det är min första seniortävling och så. Men hoppas på det bästa!

Hoppas ni får en underbar helg och så!

(PS: fick två brons förra helgen. Men det kan ni få höra óm en annan dag!)

Mycket tävlingar på gång nu!

God kväll folket! sitter här i min ensamhet nu och väntar på att Ralf ska få komma hem från jobb. Längtar verkligen. Har knappt sett honom sen i söndags :(
Har precis packat klart min väska tills i morgon för då ska jag iväg till kristianstad och tävla =) För er som undrar vad för sport jag håller på med så är det karate. Det har jag sysslat med sen jag var elva år gammal. Blev svensk mästare förra året samt att jag tog mitt svarta bälte. Så i morgon ska jag iväg på en stor men ändå liten tävling om jag säger så :P Det blir en liten warm up till sm nästa helg. Så jag hoppas det går bra. Har inte tävlat sen i våras nu. så dessa två helgerna kommer vara späckade med tävling. Sen är det ett litet break tills jag åker med regionslaget till Belgien för att tävla där. Det kommer bli min första ttävling utomlands om man inte räknar med Goju kai em förra sommaren ( Goju kai är den karatestil jag håller på med), så det ska bli spännande!
   Andledningen till att vi ska få åka dit är för att region skåne vann Regions-sm som var i april nu i år, där jag faktiskt tog guld i både junior och seniorklassen *stolt* haha! Så eftersom vi vann så får vi lov att åka och tävla på en tävling utomlands. Fast detta är inte förrän i november så jag får allt bärga mig :P

Oh well tänkte inte bli så långvarig, tänkte återgå till mitt tv-tittande, inte för att där är nåt spännande på men iaf :P

Berättar i morgon hur det har gått =)









           Bilderna är tagna från bushido open i våras

God natt!

Ja, god natt mina små läsare! nu är det dags för mig att hoppa i loppelådan som mina föräldrar sa till mig när jag var liten! (fråga mig inte varför).
Men innan jag gör det tänkte jag visa skorna jag köpte igår på Familia!





Visst är de Helt underbara!?
Köpte dem i en tysk affär där de säljer superfina skor jättebilligt! Dessa skönheter gav jag 300 kronor för, Vilket jag tyckte de var värda!

Well sov gott alla!

Over and out ;D

Sally Hansen!

Hej alla läsare :)

Blev då ingen Ullared runda idag, men jag och Louise tar den nästa helg tillsammans med några andra godingar :)
Så idag har jag tagit det lugnt, gått här och småplockat lite =) Sen åkte jag till biltema för att handla såna krokar man kan hänga över dörrarna. Rätt bra att ha såna så kläder och handdukar inte hamnar på golvet :) därefter Blev det en sväng ut till väla för att strosa lite. Mycket lugnare att gå där ensam än att ha pojkvännen med sig (som för övrigt jobbar idag) eftersom han springer genom alla butiker. Inne på Kicks såg jag att de fått in ännu fler Sally Hansen produkter som jag är helt såld på!
Jag har sedan innan denna produkt:


En riktig mirakelkul verkligen! mina naglar växer ju inte så fort så ville prova den och det funkade! Brukar aldrig hitta något som blir bra, men man blir glatt överraskad!

Idag hittade jag något annat jag ville prova, nämligen denna;



På paketen står det att naglarna ska starkare och hårdare. Och ännu en gång, GLATT överraskad! Mina naglar blev stenhårda! Jävla bra märke det här!

Men jag tänkte att man kanske ska bygga upp sina naglar innifrån också, så jag gick förbi Life för att köpa sån Silica som ska vara bra för hår hud och naglar. Så får se om man märker någon skillnad :)

Oj, jag glömde nästan berätta att jag träffade Sara och hennes mamma på Väla med :) Synd att man inte ses så ofta nu när man tagit studenten och så :( Så jag hängde med dem och tittade lite på kläder och pratades vid, väldigt trevligt!

Ja, nu tänkte jag sätta mig i fåtöljen framför TV-n och bara mysa innan det är dags att sova:)

Ha en trevlig kväll mina vänner!

Ullared!

Hello alla läsare!

Har precis kommít hem från Ralfs pappa där vi varit på kalas för hans fru fyllde år :) Mycket trevlig kväll med god mat, god tårta och en hel del vin vilket känns nu :P haha man märker inte något av det när man bara sitter ner och dricker sina glas, men när man väl ska upp och röra sig börjar det gå runt i kroppen och man blir ganska lullig :P haha :P

Idag har jag varit hemma och tatuerat en av mina svärfädrar, Micke då, som är min lilla stammis :) (Och nej jag har bara en pojkvän, men jag räknar micke som svärfar eftersom Ralf växt upp med honom. Så man kan säga att jag har tre svärfädrar, Ralfs riktiga pappa, Micke och Ralfs mammas kille). Vi hade katten med oss hem till Nyvång för mina föräldrar ville se hur stor hon blivit. Hon har faktiskt blivit jättestor! Tiden går så fort! Känns inte alls längesedan som hon var pytteliten som den dagen vi hittade henne. Men mysigt med katt iaf! eller ja, hon har ju blivit bättre nu på senaste tiden, innan ville hon knappt mysa, hon bara busade hela tiden :P

När jag tatuerat klart skulle jag åka till Familia och citygross, för jag behövde nytt Shampoo. Använder Gliss Anti split ends shampoo eller vad det heter samt samma hårinpackning. Älskar verkligen de produkterna! Dunderkur som Funkar på mitt hår iaf! Något ni bör testa! Sen tog jag en sväng in på Familia efter det, var tänkt att jag skulle hitta ett par jeans lite snabbt, men så blev det inte för jag hittade inga som satt snyggt. Så det blev ett par superfina skor från Deichmans skor för 300 kronor istället :) ÄLSKAR dem! lägger in bilder i morgon:)

På tal om i morgon är det tänkt att jag ska åka till ullared med Louise, Sara och Therese. Men det blir bara om det är dåligt väder för Sara skulle iväg om solen sken. Annars åker jag iväg med lollo och hennes kille själv :) Blir säkert mys!

Nu ska jag försöka slita Ralf från hans tv-spel, önska mig lycka till!

PUSS!


Fredag

Jaha då har ännu en vecka gått där man har jobbat och slitit, varit tvungen att gå på en toalett som luktar apa ( Arbetsplatser där det bara jobbar män som dessutom måste sköta städningen borde inte få finnas!), fått lyssna på någon jugge där man inte fattar hälften av vad han pratar om mer än att han påstår att min pojkvän är bög! Detta endast för att han är 25 år och ogift. För i hans land är alla män som inte gift sig efter 25 bögar tydligen. Och flickorna ska vi inte prata om, Han säger att de gifter sig och skaffar barn när de är 19 :O Jag menar OMFG! Jag känner mig själv som ett barn fortfarande, inte skulle jag vilja ha barn nu, eller gifta mig...
Det har säkert varit likadant här i sverige men då har väl inte vi haft en genomsnitts livslängd på mer än 35 :P Men han tyckte att jag skulle åka ner till nåt land där han är ifrån och skaffa en man där, för de var tydligen mycket bättre:P Är då rätt nöjd med min karl även om vi har våra duster ibland :)

Nä nu ska jag fortsätta se min film Halloween H20 och äta chips medan ralf sitter och spelar tvspel:)

Tjingeling!

Idol 2008

då sitter man bänkad framför teven med goda riskakor och kollar idol 2008, Än så länge har man inte hört nån sjunga men snart så :) Efter pausen. Ska bli kul att se hur den nya juryn är! Mycket spännande!
skriver efter Idol!

Puss <3

Hektisk morgon

Morgonen började inte precis på bästa sätt om jag säger så. Min klocka ringde inte så jag vaknade när Ralfs klocka ringde. Då var klockan tio i 6 och jag ska helst vara i nyvång kl 6. Så tar det cirka tio minuter att köra dit plus att jag skulle klä på mig. Vilket inte heller gick så bra. När trosorna kom på var de inte rätt nånstans :P haha De var ut och in, samt bak och fram :P om det nu var någon som undrade :P men jag hann i någerlunda tid till nyvång och han med Jocke så vi kom iväg! tack och lov för det!

En annars ganska händelselös dag som sagt, målat och så som jag gör alla andra dagar, kommer hem äter middag, kunden avboka sin tid idag så jag åkte hem till mig och katten, för ralf jobbar sent denna veckan, rätt trist eftersom han var borta hela helgen :( Längtar massa nu till helgen då han är ledig!

Aja ska lämna datorn nu tänkte jag.
Ha en trevlig kväll alla!

Jag borde skämmas!

När man har ett sju till fyra jobb samt att man tatuerar lite på fritiden blir det inte mycket tid över till att blogga. Inte heller när man har ett ganska enformigt jobb som jag har. Inte för att jag tycker illa om mitt jobb absolut inte! Jag är väldigt glad för mitt jobb som målare. Då har man inet så mycket att berätta mer än att man har målat hela dagen. Och hur kul är det att läsa det varje dag?
Inte speciellt skulle jag tro. det händer ju mest saker på helgen, men jag ska försöka skärpa mig och försöka skriva iaf ett inlägg varje dag.

Puss

RSS 2.0